Volle Villa

Volle villa is een gezellig familiespel waarbij via verbeelding en voorstellingsvermogen de raarste taferelen het makkelijkste te onthouden blijken!

Een buffel op de WC, een eskimo op een picknickkleedje, een wortel aan de kapstok en een luchtballon op het nachtkastje. Vertrouw op je intuïtie en je zult zien dat je in een mum van tijd je weg prima weet te vinden langs deze betoverende route. Tenminste, als je je niet van de wijs laat brengen door de streken van de snotapen!

1 t/m 0
Spelers

Speel alleen of met max 6 mensen. 

0 +
Locaties

40 plaatjes bij het eerste spel, maar dat worden er snel meer!

0 + Min
Minuten speelplezier

Speel zo vaak als je wilt, ieder spel is anders.

Het bord bestaat uit een kleurrijke route.

Van de bank naar de tv, en via het aanrecht naar het fornuis. Voor getrainde spelers gaat de route verder via de tuin en de vijver, de speeltuin en het heggen-doolhof.

Wellicht worden er ooit nog uitbereidingen gemaakt waarbij je loopt door een dierentuin; een woestijn of de noordpool. De mogelijkheden zijn eindeloos en je blijft maar avontuurlijke routes ontdekken.

De regels zijn eenvoudig

Iedere beurt worden er meer kaarten open gedraaid en wordt de rij langer. Maar met een beetje opletten blijkt het best te doen om de kleurrijke reeks aan figuren en objecten foutloos te onthouden. 

De meest krachtige geheugentechnieken worden spelenderwijs eigen gemaakt en voordat je het weet speel je het bord rond!

Ik wis nie wa me overkwam! Ik kon zo veel onthouden, echt nie normaal!
Sophie van Aarle
Verpleegster
Mijn kleine neefje verslaat me iedere keer maar dat maakt het plezier niet minder. Prachtig om te zien hoe enthousiast hij iedere keer weer naar deze doos grijpt.
Oom Piet
belastingadviseur
Dit vind ik echt het allerleukste spel. Het heeft heel mooie plaatjes en ik ben super goed in de shoot-outs :D.
Sterre
9 jaar